woensdag 5 augustus 2009

Marco en Irene

Dinsdag 4 augustus.
De gebruikelijke routine met internetten en een frappé bij Argo, vervolgens naar het strand en wat gekletst met een stel uit NL, Marco en Irene uit B.
Even gebeld met thuisfront en toen gelunched, aangeschoven bij bovennoemd echtpaar en verder gekletst.
Het is weer rond de 40 vandaag dus warm. Hoorde dat dit de piek in de week moet zijn, waarna de temperatuur zal dalen tot 30-35 graden met wellicht wat regen op vrijdag of zaterdag. Dat zou mijn werk voor het festival wel een stuk dragelijker maken. Vooral als je druk bezig bent, valt het niet mee met hoge temperaturen en droog je behoorlijk uit ondanks de liters water die je naar binnen werkt.
's Avonds afgesproken voor een drankje bij Argo met weer Marco en Irene, gezellig gepraat en gelachen. Om 10.30 besluiten we nog een klein hapje te gaan doen bij Iliotropio. Van wat ik gehoord heb en mijn ervaring van de avond ervoor moeten de porties klein zijn, deze avond krijgen we het voor geen meter op maar wel erg lekker.
Verbazingwekkend genoeg is het vanavond erg rustig. Wel zijn er kraampjes opgezet maar met nog niets erin.
Nog een afzakkertje op het plein genomen (we zijn de laatsten), afscheid genomen van mijn nieuwe vrienden(ze gaan de woensdag naar huis) en toen lekker naar bed.

1 opmerking:

  1. hai! Het zal weg onwerkelijk aandoen dat het nu zo rustig is in SK, en dat het over een paar dagen een bruisende heksenketel wordt! Waar staan de kraampjes en het podium, parallel met de haven onder de bomen bij het plein? Wel erg leuk dat een goede taverna erbij is gekomen, altijd een mooie aanwinst!

    Kat XX

    BeantwoordenVerwijderen