dinsdag 4 augustus 2009

Griekse kunst


Maandag 3 augustus.

Bijtijds weer op om blog te updaten en mail te checken met een frappeetje bij Argo tussen alle Grieken, steeds meer aanspraak!

Jorgos heeft mijn fiets gemaakt, ik kan dus luxe naar het strand. Na drie drukke dagen is het nu stil overal. In de loop van de dag verandert dit en komen er steeds meer mensen, Grieken en toeristen. Je merkt een bepaalde spanning in de aanloop naar het festival.

Heerlijk gesoezeld op een ligbedje en lang gelunched bij Enigma, gevolgd door een tweede soezel. Het is vandaag weer warm, begin 40 en een warme krachtige wind. Een Engelse familie komt in de problemen op een waterfiets en wordt gered door een rubberbootje dat bij een in de baai gemeerd zeiljacht hoort. De vader was al behoorlijk verbrand voor hij op de fiets ging, bij terugkomst nog een graadje erger. Mensen luisteren ook niet naar de adviezen voor ze de zee op gaan!

Om 6 uur ingepakt en terug naar de kamer. Ik wordt nog even door Yannis bij Enigma binnen geroepen en wordt "ondervraagd" door Nikki die alles wil weten over de business op het plein. Is het druk, toeristen of grieken, prijzen, dat ik te weinig verdien etc etc.....Vraagt wel om tact!

Op de kamer lekker gedouched en om 9 uur naar het plein. Ik besluit te gaan eten bij Iliotropio dat in juni andere uitbaters heeft gekregen, twe broers van Cyprus. In juni hebben we ze al bezig gezien het pand schoon te maken en te schilderen, het ziet er nu erg sjiek uit. Yannis de ober van Ippocampo(Seahorse) loopt er druk rond.

Uitstekend gegeten met een lekkere fles wijn, wel wat prijziger dan de concurrentie. Ze doen ook nog steeds pizzas, dat eten de meesten daar deze avond.

Nog even een afzakkertje gehaald bij Akti, aangeboden door Zack, die helaas snel weg moest naar vriendin. George zat er ook dus bij hem gaan zitten en genoten van het pleintje en de mensen.

Bijgesloten foto is van de muur in mijn kamer, zeg maar griekse moderne kunst.

2 opmerkingen:

  1. Fantastische schrijf kunsten en nog eens creative art skills nog meer geheimen??

    Staat die bar met die palmbomen en cocktails er ook nog??
    Waar slaap je nu??

    Geniet van je vrije dag!!

    Kussies!

    BeantwoordenVerwijderen