donderdag 13 augustus 2009

Afscheid











Woensdag 12 augustus.




Vandaag is de laatste dag van George, hij heeft al van alles proberen te verzinnen om te kunnen blijven maar komt sowieso in September terug met zijn kleinzoon.
Er staat een frisse bries en het is aangenaam, niet het weer wat we gewend zijn. In de loop van de dag komen er wolken en het lijkt erop alsof er één dezer dagen een storm met wellicht wat regen aankomt.
De drie avonden na het festival zijn erg stil en je vraagt je af of dit zo blijft. Overdag op het strand en met lunchtijd zijn er nog wel wat mensen maar wellicht alleen voor de dag en mensen die voor de wind vluchten vanuit Molivos en Petra en hier naar het strand komen, al met al wel zorgelijk.
's Avonds heb ik met George afgesproken om NL-UK te volgen en een afscheidsdrankje te doen bij Akti. Het is grappig om de wedstrijd via een Duitse zender te kunnen volgen. Ook de nabeschouwing van een extreem "gelifte" Günther Netzer is amusant te noemen. Iets na 12-en is het mooi geweest en ga we naar huis, neem afscheid van George en kom Yannis tegen, de kok van Enigma, die nog even een drankje met me wil doen. Voel me redelijk wankel dus doe ik een andere keer. Leuk om te zien dat Medusa nu behoorlijk vol zit terwijl de overige taverna's nagenoeg leeg zijn .

1 opmerking:

  1. hai!
    Fijn dat George weer op het eiland is in september, altijd een fijne maand om "bekende" gezichten weer te zien! Woensdag in NL was miezerig, maar we hebben de belofte van Piet P dat het kwik richting zaterdag zal stijgen. Heerlijk! Zijdelings met werk betrokken bij voetbalwedstrijd VK-NL, gezien de berichten vanochtend (donderdag dus) is veel ellende voorkomen.Mooie foto's btw. Raar dat de avonden koel zijn, wolletje mee dus straks.

    Kat XX

    BeantwoordenVerwijderen