dinsdag 28 juli 2009

Diakopes


Maandag 27 juli.

Mijn eerste dag vrijaf, een heerlijk gevoel. Niet te laat opgestaan en op het pleintje bij Argo een frappé genomen en de blog geupdeet.

Vervolgens aan de overkant bij Iorgos een fiets gehuurd voor een maand, op naar het strand!

Op het strand een NL echtpaar ontmoet die ook de vrijdag waren gearriveerd, alleen met een vlucht eerder. Allebei de koffers waren niet aangekomen!! #@@#%$%$%&*&*(*)

In de loop van maandag zijn ze alsnog via Athene aangekomen maar ze hebben aardig wat spullen moeten kopen natuurlijk. Hun humeur had er niet al teveel onder te lijden gehad gelukkig.

Ik merk dat als mensen horen dat je vaker in SK komt, ze erg geïnteresseerd zijn in allerlei wetenswaardigheden en plekjes om naar toe te gaan.

Uitgebreid gelunched en ge-sms-ed met jongste dochter, een klein dutje nog op het strand en toen terug naar de kamer. Lang gebeld met vrouw en oudste dochter, ouzo op het balkon met een ondergaande zon, beter kan bijna niet............

Later op de avond naar het plein gegaan en even met Annetta(Argo) gesproken en bij Jorgos(Akti) een ouzootje genomen. Jorgos komt regelmatig buurten en praten(gezellig) en betaalt ook nog eens mijn drankje(s).

Tegen 12-en genoeg gehad, geen honger, nog even binnen gewipt bij Phaedra en Stelios bedankt voor het fixen van de airco. Nog even met een oude vriend getekst en toen heerlijk naar bed.

4 opmerkingen:

  1. hey Renga,
    Dat klinkt als vanouds, een lange lunch, hier en daar een praatje, het strand opzoeken, dutje doen en rustig de avond over je heen laten spoelen. Grote vraag is: Zijn er al sardines uit de baai op het menu?

    Geniet ervan, voor je het weet is het al donderdag en moet je weer aan de slag!

    Kat XX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een heerlijke dag zo te horen! Vandaag moet het hier ook strandweer worden, maar daar lijkt het nu niet op.

    XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Sardeles op het menu. Prijs is laag want er wordt teveel gevangen voor te weinig toeristen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Sardelessssss, jammer dat die niet in een envelopje kunnen naar NL!
    Lekker genieten van de zon en de griekse chaos!
    Hoe was bier en whiskey festijn??

    Kussies xx

    BeantwoordenVerwijderen